Атрактивен имот в широк център на две нива със самостоятелен вход в нова кооперация

€139 900
Вид имот: Офис   |    Бургас, Център
  Код на офертата: 5827

Предимства

✔ Необзаведен
✔ В строеж: акт16
✔ Масивна външна врата
✔ Без отопление
✔ Входа се заключва

Описание

Агенция ВИП “Морски имоти Ви предлага за закупуване атрактивен имот в широк център на две нива със самостоятелен вход в нова кооперация с Разрешение за ползване (акт 16).

В близост до площад “Тройката”, автобусна спирка, Борисовата градина, Младежкия дом, множество аптеки и магазини.

РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ: От луксозен вход се влиза в коридор, който води към двете нива. На първо ниво, явяващо се първи етаж върху чиста площ от 145 кв.м. с височина 3.20 м. има възможност за обособяване на четири непреходни стаи , към три от които има огромна тераса към вътрешен двор, два санитарни възела.

Второ ниво – светъл сутерен с площ 55 кв.м., височина 3,6 м. с два санитарни възела е идеален за обособяване на фитнес зала,кино салон, сауна, гардеробна, склад .

Статута на имота е офис, но поради специфичното му местонахождение в жилищна сграда лесно може да се промени предназначението му.

Степен на завършеност – на тапа. ПОДОВИ НАСТИЛКИ: замазка. СТЕНИ: шпакловка.

Удобната локация, самостоятелния вход , огромната тераса към тих вътрешен двор с много зеленина, откритите светли пространства и възможността за лично решение на начина на оформяне и разпределение на помещенията,южното разпределение, възможността за изграждане на място а лично хоби и спорт, четирите санитарни възела го правят за възможност за изграждане на просторен дом с неповторим дизайн. Имот по своята същност създаваш усещането за самостоятелен етаж от къща.

Възможност да бъде закупено подземно паркомясто.

ПРЕДИМСТВА: • Изключително атрактивна цена на квадратен метър! • Отлична локация • В близост до всички институции • Ново строителство • Южно изложение

Агенцията съдейства при банково кредитиране.

Код на офертата:5827

Свържи се с брокер

Гергана Велкова

Консултант продажби

Опита ми като собственик на Агенция за недвижими имоти е от 2007 година, а в кредитното консултиране като съветник работя от 1999 година.

Завърших висшето си образование през 1998 г. в ИУ Варна, специалност „Финанси и Кредит“.

Веднага след това започнах работа като Гл.Счетоводител в Лицензиран Инвестиционен посредник в Бургас, а година и половина по-късно започнах работа като банков кредитен консултант. В продължение на 9 години натрупах безценен опит в кредитното консултиране в 3 водещи банки, които активно кредитират фирми и домакинства. Това са ПроКредитБанк АД, УниКредит Банк АД и Пощенска Банка АД.

Така през 2007 г реших, че искам да имам собствен бизнес и мога да съм полезна на клиентите в сферата на кредитното консултиране. Много скоро дейността ми естествено премина и в посредничеството при сделки с недвижими имоти.

През 2012 г реших, че за да мога да предлагам по-добра услуга за клиентите, трябва да повиша професионалната си компетентност и умения. Тогава закупих франчайз за Бургас на най-голямата мрежа от агенции за недвижими имоти в света и почти 5 години до 2017 г. прекарах в тази мрежа незабравими години. Натрупах професионален международен опит, създадохме екип.

Моите ценности са: 

  • Прозрачност, коректност към клиенти и партньори
  • Бързина, поемане на отговорност и обратна връзка към клиенти и партньори
  • Иновации и нови технологии, които могат да ни помагат да осъществяваме целите на клиентите, а тези цели винаги са свързани със срок, цена и качество.

Имате въпроси?