Луксозен офис под наем на ул.Богориди, до х.България, Бургас

900 лв /на месец/
Вид имот: Офис   |    Бургас, Център
  Код на офертата: 1673

Предимства

Описание

ЛУКСОЗНО завършено еднообемно пространство, което може да разпределите според потребностите на вашия бизнес.

Офис под наем в НОВА сграда със СМЕСЕНО ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ, в ТОП Център на Бургас, ул.Богориди, непосредствено до х.България.

Ако вие търсите за вашия бизнес престижен офис, тази сграда може да отговори на високите ви очаквания с луксозните си общи части, панорамен асансьор и визия.

Сградата е на четири етажа, в т.ч. партер и на всеки етаж има само по един имот.

Има възможност да поставите външна реклама на сградата, ако решите да ползвате имота за бизнес.

Площта на помещението е 123 кв.м. Много светъл с големи панорамни прозорци и две изложения – на север към ул.”Богориди”, а на юг – към тих и добре уреден вътрешен двор. Състои се от еднообемно пространство с възможност за вътрешно разпределение, което новите наематели могат да организират според нуждите и желанията си. Отоплението и охлаждането е решено със сплит – система с три обособени зони. Височината на помещението е 2,80 м, което в съчетание с естествената слънчева светлина, огряваща имота, прави пространството да изглежда още по-уютно и обширно.

Агенцията съдейства при банково кредитиране.

Ако обмисляте покупка на имот с кредит, в нашия офис има лицензиран кредитен консултант на фирма „Морски Имоти”, Безплатно получавате консултация, няколко оферти за кредит на различните банки и възможност да си изберете най-добрите лихвени и финансови условия.

Работим с 15 банки – партньори – “Алианц Банк България” АД, “УниКредит Булбанк” АД, “ПИБ” АД, “Райфайзен (България) ЕАД, “Банка ДСК” ЕАД, “Експресбанк” АД, “ОББ” АД, “Юробанк България” АД (Пошенска банка), “Пиреос България” АД, “Тексим Банк” АД, “Търговска Банка Д” АД, “Токуда Банк” АД, “Инвестбанк” АД, “ЦКБ” АД, “Ти Би Ай Банк” ЕАД

Не се колебайте да ни се обадете!

Код на офертата: 1673

Свържи се с брокер

Гергана Велкова

Консултант продажби

Опита ми като собственик на Агенция за недвижими имоти е от 2007 година, а в кредитното консултиране като съветник работя от 1999 година.

Завърших висшето си образование през 1998 г. в ИУ Варна, специалност „Финанси и Кредит“.

Веднага след това започнах работа като Гл.Счетоводител в Лицензиран Инвестиционен посредник в Бургас, а година и половина по-късно започнах работа като банков кредитен консултант. В продължение на 9 години натрупах безценен опит в кредитното консултиране в 3 водещи банки, които активно кредитират фирми и домакинства. Това са ПроКредитБанк АД, УниКредит Банк АД и Пощенска Банка АД.

Така през 2007 г реших, че искам да имам собствен бизнес и мога да съм полезна на клиентите в сферата на кредитното консултиране. Много скоро дейността ми естествено премина и в посредничеството при сделки с недвижими имоти.

През 2012 г реших, че за да мога да предлагам по-добра услуга за клиентите, трябва да повиша професионалната си компетентност и умения. Тогава закупих франчайз за Бургас на най-голямата мрежа от агенции за недвижими имоти в света и почти 5 години до 2017 г. прекарах в тази мрежа незабравими години. Натрупах професионален международен опит, създадохме екип.

Моите ценности са: 

  • Прозрачност, коректност към клиенти и партньори
  • Бързина, поемане на отговорност и обратна връзка към клиенти и партньори
  • Иновации и нови технологии, които могат да ни помагат да осъществяваме целите на клиентите, а тези цели винаги са свързани със срок, цена и качество.

Имате въпроси?