Просторен имот, със статут – офис. Възможност за преустройство в многостайно жилище!

€139 900
Вид имот: Офис   |    Бургас, Център
  Код на офертата: 457

Предимства

✔ Необзаведен
✔ В строеж: акт16
✔ Входа се заключва

Описание

ЛИЧНА ОФЕРТА!!! Предлагаме Ви просторен имот, със статут – офис, в нова кооперация с Разрешение за ползване (акт 16).

Възможност за преустройство в многостайно жилище!

Първо ниво висок партер с площ 145 кв.м., височина 3.20 м. – едно просторно помещение с широка тераса и два санитарни възела.

Второ ниво – светъл сутерен площ 55 кв.м., височина 3,6 м. голямо светло помещение, склад и два санитарни възела.

И двете помещения имат възможност за преустройване и разпределяне на по-малки помещения.

Като офис – подходящ за медицински център, представителство, адвокатска кантора, застрахователно дружество, фитнес център, школа за танци или нотариална кантора.

Би могло да функционира и като луксозно заведение или магазин, както и като просторен апартамент със собствена фитнес зала, сауна и др.

Атрактивна локация – на улица, по която минават много пешеходци и автомобили. В непосредствена близост до финансови и други държавни институции, на 5 минути от площад „Тройката“.

Степен на завършеност – на тапа. ПОДОВИ НАСТИЛКИ: замазка. СТЕНИ: шпакловка.

ПРЕДИМСТВА: • Изключително атрактивна цена на квадратен метър! • Отлична локация • В близост до всички институции • Ново строителство • Южно изложение

Агенцията съдейства при банково кредитиране.

Код на офертата:5827

Свържи се с брокер

Гергана Велкова

Консултант продажби

Опита ми като собственик на Агенция за недвижими имоти е от 2007 година, а в кредитното консултиране като съветник работя от 1999 година.

Завърших висшето си образование през 1998 г. в ИУ Варна, специалност „Финанси и Кредит“.

Веднага след това започнах работа като Гл.Счетоводител в Лицензиран Инвестиционен посредник в Бургас, а година и половина по-късно започнах работа като банков кредитен консултант. В продължение на 9 години натрупах безценен опит в кредитното консултиране в 3 водещи банки, които активно кредитират фирми и домакинства. Това са ПроКредитБанк АД, УниКредит Банк АД и Пощенска Банка АД.

Така през 2007 г реших, че искам да имам собствен бизнес и мога да съм полезна на клиентите в сферата на кредитното консултиране. Много скоро дейността ми естествено премина и в посредничеството при сделки с недвижими имоти.

През 2012 г реших, че за да мога да предлагам по-добра услуга за клиентите, трябва да повиша професионалната си компетентност и умения. Тогава закупих франчайз за Бургас на най-голямата мрежа от агенции за недвижими имоти в света и почти 5 години до 2017 г. прекарах в тази мрежа незабравими години. Натрупах професионален международен опит, създадохме екип.

Моите ценности са: 

  • Прозрачност, коректност към клиенти и партньори
  • Бързина, поемане на отговорност и обратна връзка към клиенти и партньори
  • Иновации и нови технологии, които могат да ни помагат да осъществяваме целите на клиентите, а тези цели винаги са свързани със срок, цена и качество.

Имате въпроси?