€350 000
Вид имот: Парцел   |    Бургас
  Код на офертата: 4958

Предимства

✔ Канализация: не
✔ Асфалтов път: не

Описание

VIP Морски имоти предлага за продажба, транспортна база с площ на парцела от 9155 кв.м – урегулиран поземлен имот- УПИ с лице от 60 м разполагащ с масивен плъзгащ се портал от ковано желязо.Парцелът е по- широк в задната си част с почти крушообразна форма, като цялата площ – над 9 декара е оградена с бетонен фундамент и зид от итонг , висок 2м. В базата има двуетажна постройка, неизмазана, с възможност да се развие като административна сграда, и няколко метални конструкции с функции на навеси.

Обектът, като локация е на един от най- натоварените промишлени райони в гр Бургас, на главен път от първостепенно значение за развитие на всякакъв бизнес, свързващ града с петролна рафинерия – Лукойл и магистрала Тракия.

Цената на имота е 350 000 евро. Код на офертата 4958.

Ако решите да купувате имот с кредит, в нашия офис има лицензиран кредитен консултант на фирма „Морски Имоти”, който може да ви предложи няколко оферти за кредит на различните банки и вие да си изберете най-добрите лихвени и финансови условия. Тази услуга за кредитно консултиране е напълно безплатна за клиентите на ВИП Морски Имоти. Работим с 14 банки – партньори.

Свържи се с брокер

Гергана Велкова

Консултант продажби

Опита ми като собственик на Агенция за недвижими имоти е от 2007 година, а в кредитното консултиране като съветник работя от 1999 година.

Завърших висшето си образование през 1998 г. в ИУ Варна, специалност „Финанси и Кредит“.

Веднага след това започнах работа като Гл.Счетоводител в Лицензиран Инвестиционен посредник в Бургас, а година и половина по-късно започнах работа като банков кредитен консултант. В продължение на 9 години натрупах безценен опит в кредитното консултиране в 3 водещи банки, които активно кредитират фирми и домакинства. Това са ПроКредитБанк АД, УниКредит Банк АД и Пощенска Банка АД.

Така през 2007 г реших, че искам да имам собствен бизнес и мога да съм полезна на клиентите в сферата на кредитното консултиране. Много скоро дейността ми естествено премина и в посредничеството при сделки с недвижими имоти.

През 2012 г реших, че за да мога да предлагам по-добра услуга за клиентите, трябва да повиша професионалната си компетентност и умения. Тогава закупих франчайз за Бургас на най-голямата мрежа от агенции за недвижими имоти в света и почти 5 години до 2017 г. прекарах в тази мрежа незабравими години. Натрупах професионален международен опит, създадохме екип.

Моите ценности са: 

  • Прозрачност, коректност към клиенти и партньори
  • Бързина, поемане на отговорност и обратна връзка към клиенти и партньори
  • Иновации и нови технологии, които могат да ни помагат да осъществяваме целите на клиентите, а тези цели винаги са свързани със срок, цена и качество.

Имате въпроси?