УПИ с площ от 11 500 кв.м в Южна промищлена зона

€690 000
Вид имот: Парцел   |    Бургас
  Код на офертата: 5873

Предимства

✔ Канализация: не
✔ Асфалтов път: не

Описание

VIP Морски имоти предлагат за продажба огромен терен в урбанизиран район в гр Бургас. Участакът представлява парцел с площ от 11 500 кв.м в Южна промищлена зона в града с лице над 30 м – желязна ограда с плъзгащ се портал, като в по- средната част парцелът достига на ширина над- 120 м. Имотът е в регулация – УПИ, разполага с ток над 300 киловата в момента, а може да се увеличи. Важно е да се знае, че по протежението на цялата си площ този терен е с 40 см дебела и плътна, бетонна покривка- плоча и е ограден с масивна желязна ограда. Изключително подходящ за тир- паркинг, логистичен център, транспортна база.

Цената на имота е 690 000 евро с ДДС. Агенцията посредничи при банково кредитиране.

Свържи се с брокер

Гергана Велкова

Консултант продажби

Опита ми като собственик на Агенция за недвижими имоти е от 2007 година, а в кредитното консултиране като съветник работя от 1999 година.

Завърших висшето си образование през 1998 г. в ИУ Варна, специалност „Финанси и Кредит“.

Веднага след това започнах работа като Гл.Счетоводител в Лицензиран Инвестиционен посредник в Бургас, а година и половина по-късно започнах работа като банков кредитен консултант. В продължение на 9 години натрупах безценен опит в кредитното консултиране в 3 водещи банки, които активно кредитират фирми и домакинства. Това са ПроКредитБанк АД, УниКредит Банк АД и Пощенска Банка АД.

Така през 2007 г реших, че искам да имам собствен бизнес и мога да съм полезна на клиентите в сферата на кредитното консултиране. Много скоро дейността ми естествено премина и в посредничеството при сделки с недвижими имоти.

През 2012 г реших, че за да мога да предлагам по-добра услуга за клиентите, трябва да повиша професионалната си компетентност и умения. Тогава закупих франчайз за Бургас на най-голямата мрежа от агенции за недвижими имоти в света и почти 5 години до 2017 г. прекарах в тази мрежа незабравими години. Натрупах професионален международен опит, създадохме екип.

Моите ценности са: 

  • Прозрачност, коректност към клиенти и партньори
  • Бързина, поемане на отговорност и обратна връзка към клиенти и партньори
  • Иновации и нови технологии, които могат да ни помагат да осъществяваме целите на клиентите, а тези цели винаги са свързани със срок, цена и качество.

Имате въпроси?