719

€270 000
Вид имот: Парцел   |    к.к.Слънчев бряг, Бургас, област
  Код на офертата: 719

Предимства

✔ Канализация: да
✔ Асфалтов път: да
✔ Асфалтиран път
✔ Вода
✔ Канализация
✔ Ток

Описание

Предлагаме за продажба урегулиран поземлен имот в близост до санаториума на к.к. Слънчев бряг. Парцелът е в урбанизиран район – граничи с асфалтирана улица и около парцела, от негови три страни – П-образно са построени сгради. Поради леката денивилация, в посока югоизток, от парцела се открива много добра гледка към морето и целия залив на к.к.Сл бряг, Равда и Несебар. В случай, че се построи сграда в горната част на имота, поради наклона, от първи етаж на надпартерните апартаменти, гледката към морето ще се запази дори и да се построи друга сграда на съседния парцел.

Параметрите на имота са: плътност на застрояване- 40%; кинт- 1,3; височина – кота корниз – 11 м.; озеленяване- 50%.

Разположението, като локация- намира се в район който е с много добро бъдеще, от гледна точка на перспективите за туризъм и инвестиции, свързани с това.

Агенцията съдейства при банково кредитиране.

Код на офертата: 719

Свържи се с брокер

Гергана Велкова

Консултант продажби

Опита ми като собственик на Агенция за недвижими имоти е от 2007 година, а в кредитното консултиране като съветник работя от 1999 година.

Завърших висшето си образование през 1998 г. в ИУ Варна, специалност „Финанси и Кредит“.

Веднага след това започнах работа като Гл.Счетоводител в Лицензиран Инвестиционен посредник в Бургас, а година и половина по-късно започнах работа като банков кредитен консултант. В продължение на 9 години натрупах безценен опит в кредитното консултиране в 3 водещи банки, които активно кредитират фирми и домакинства. Това са ПроКредитБанк АД, УниКредит Банк АД и Пощенска Банка АД.

Така през 2007 г реших, че искам да имам собствен бизнес и мога да съм полезна на клиентите в сферата на кредитното консултиране. Много скоро дейността ми естествено премина и в посредничеството при сделки с недвижими имоти.

През 2012 г реших, че за да мога да предлагам по-добра услуга за клиентите, трябва да повиша професионалната си компетентност и умения. Тогава закупих франчайз за Бургас на най-голямата мрежа от агенции за недвижими имоти в света и почти 5 години до 2017 г. прекарах в тази мрежа незабравими години. Натрупах професионален международен опит, създадохме екип.

Моите ценности са: 

  • Прозрачност, коректност към клиенти и партньори
  • Бързина, поемане на отговорност и обратна връзка към клиенти и партньори
  • Иновации и нови технологии, които могат да ни помагат да осъществяваме целите на клиентите, а тези цели винаги са свързани със срок, цена и качество.

Имате въпроси?