Атрактивен парцел с площ 2497 кв.м В РЕГУЛАЦИЯ на главния път Слънчев Бряг – Тънково.

€19 500
Вид имот: Парцел   |    к.к.Слънчев бряг, Бургас, област
  Код на офертата: 6676

Предимства

✔ Канализация: не
✔ Асфалтов път: не

Описание

ЕКСКЛУЗИВНО!

Атрактивен парцел в регулация на главния път Слънчев Бряг – Тънково.

Парцелът се намира на 1500 м. разстояние от светофарите на кръстовището на к.к.Слънчев Бряг и на главния път от с.Тънково.

Подходящ е за изграждането на малък хотелски комплекс, фамилна къща. Към момента парцелът е отреден за „Курортно- рекреационен обект”.

Имота е с размери дължина: 125 м. ширина: 20 м. Подходящ е и за логистична или складова база. В близост до 500 м. се намират няколко малки хотелски комплекса, Стрелкова база „Кондор” (стрелбище) и пункт за събиране на цветни метали.

Имота е в непосредствена близост до к.к.Слънчев Бряг. Едно от големите предимства е, че има асфалтов път, което прави комуникацията до околните населени места много удобна. Едновременно дава усещане за уединеност и сте близо до много места за развлечение. Центъра на гр. Несебър е на 7 км., главния път за гр. Варна и гр. Бургас, АКВАПАРКА и едни от големите хипермаркети. С кола сте на 8 мин от централния плаж на Слънче бряг и на пешеходно растояние не повече от 30 мин.

На 350 м. от парцела има автобусна спирка.

Това е парцел който е подходящ за инвестиция.

Предоставяме консултации за ипотечно кредитиране и всички видове банкови продукти и услуги. С едно посещение в нашия офис или обаждане по телефон, може да намерите информация за кредитните условия във всички банки в България. При нас ще получите консултация за условията за покупка с кредит на парцели и търговски обекти от физически лица или фирми.

Кодн на имота: 6676

Свържи се с брокер

Гергана Велкова

Консултант продажби

Опита ми като собственик на Агенция за недвижими имоти е от 2007 година, а в кредитното консултиране като съветник работя от 1999 година.

Завърших висшето си образование през 1998 г. в ИУ Варна, специалност „Финанси и Кредит“.

Веднага след това започнах работа като Гл.Счетоводител в Лицензиран Инвестиционен посредник в Бургас, а година и половина по-късно започнах работа като банков кредитен консултант. В продължение на 9 години натрупах безценен опит в кредитното консултиране в 3 водещи банки, които активно кредитират фирми и домакинства. Това са ПроКредитБанк АД, УниКредит Банк АД и Пощенска Банка АД.

Така през 2007 г реших, че искам да имам собствен бизнес и мога да съм полезна на клиентите в сферата на кредитното консултиране. Много скоро дейността ми естествено премина и в посредничеството при сделки с недвижими имоти.

През 2012 г реших, че за да мога да предлагам по-добра услуга за клиентите, трябва да повиша професионалната си компетентност и умения. Тогава закупих франчайз за Бургас на най-голямата мрежа от агенции за недвижими имоти в света и почти 5 години до 2017 г. прекарах в тази мрежа незабравими години. Натрупах професионален международен опит, създадохме екип.

Моите ценности са: 

  • Прозрачност, коректност към клиенти и партньори
  • Бързина, поемане на отговорност и обратна връзка към клиенти и партньори
  • Иновации и нови технологии, които могат да ни помагат да осъществяваме целите на клиентите, а тези цели винаги са свързани със срок, цена и качество.

Имате въпроси?