Продавам уникална сграда с висока инвестиционна стойност и отлична локация.

€3 100 000
Вид имот: Парцел   |    к.к.Слънчев бряг, Бургас, област
  Код на офертата: 5682

Предимства

✔ Канализация: не
✔ Асфалтов път: да
✔ Масивна външна врата
✔ СОТ
✔ Асаньор
✔ Асфалтиран път
✔ Луксозни общи части
✔ Електричество
✔ Локално
✔ Гараж
✔ Паркомясто
✔ Климатик

Описание

ЕКСКЛУЗИВНА ОФЕРТА!

НОВА ПОДОБРЕНА ЦЕНА! Представяме за продажба парцел с площ 3 390 кв.м. и изградената в него самостоятелна четириетажна обществена сграда с РЗП от 6 660 кв.м., представляваща развлекателен център с 10 търговски обекта. Сградата се намира на централен булевард в географския център на к.к.Слънчев Бряг и само на няколко минути с автомобил от Свети Влас и Несебър и околните населени места.

Поради отличното си местоположение и видимост този инвестиционен проект е подходящ също и за:

Казино с хотелски комплекс, Медицински център, Търговски център и друга търговска дейност.

Други предимства на проекта:

– отлична функционалност и разпределение на търговските и обслужващите помещения в сградата,

– голямата височина на всеки един от етажите ( 4 м.),

– голям обем и площ на отделните търговски зали,

– собствен подземен и надземен паркинг за над 100 автомобила,

– луксозно завършени общи части, подови и стенни покрития,

– изградени комуникации в сградата – вентилация, климатизация, пожароизвестяване, огради, сот и видеонаблюдение, система за озвучаване и известяване във всички общи части,

– без нужда от скъпи ремонти при въвеждане в експлоатация за нова дейност

Защо този имот отговаря на всички задължителни условия, които го превръщат в отлична инвестиция за бизнес?

Локация: През последните 10 години района се утвърди като най-големия социално-икономически център на южното черноморие. Мястото е предпочитано не само от местно население и туристи през летния сезон – много чужденци и българи, живеещи зад граница, избират района целогодишно.

„КАМЕЛОТ” се намира на 200 м. от едно от основните кръстовища на централен булевард, който свързва Бургас и Варна.

Транспорт и паркиране: В сутерена на ниво „-3,10 м.” с площ 1665 кв.м. е разположен подземен паркинг. Пред комплекса могат да паркират над 50 автомобила и/или големи автобуси, което позволява комфортно посрещане на организирани групи.

Вътрешно разпределение и функционалност:

Сградата се състои от Сутерен и пет етажа. Вертикалната комуникация между етажите се осъществява от 4 асансьора и панорамно вътрешно стълбище облицовано в гранит. За по-подробна информация обадете се на посочения телефон или посетете страницата на сградата във Facebook: Camelot Commercial Property.

Подход за сградта – Основния подход за сградата е от булеварда от запад – има централен вход и три допълнителни. Лицето на терена към булеварда е 80 м., а дълбочината 30-55 м. Пред сградата има изграден локална широка улица с плавен преход от булеварда.

Това е единствено по рода си съоръжение в комплекса и околността с височина на всеки един етаж от 3,50 м. до 4,20 м., а помещения с такава височина и обем винаги създават усещане за лукс.

Друго голямо предимство за инвеститорите е фактът, че всеки един от 10-те търговски обекта в сградата е обособен като самостоятелен недвижим имот и може да се продава или отдава под наем самостоятелно.

Посетете ФБ-стараницата за продажба на обекта, в раздел „Албуми” и „Информация” можете да разгледате подробности: Camelot-Commercial-Property.

Обадете се за среща и оглед и цитирайте код: 5682

Свържи се с брокер

Гергана Велкова

Консултант продажби

Опита ми като собственик на Агенция за недвижими имоти е от 2007 година, а в кредитното консултиране като съветник работя от 1999 година.

Завърших висшето си образование през 1998 г. в ИУ Варна, специалност „Финанси и Кредит“.

Веднага след това започнах работа като Гл.Счетоводител в Лицензиран Инвестиционен посредник в Бургас, а година и половина по-късно започнах работа като банков кредитен консултант. В продължение на 9 години натрупах безценен опит в кредитното консултиране в 3 водещи банки, които активно кредитират фирми и домакинства. Това са ПроКредитБанк АД, УниКредит Банк АД и Пощенска Банка АД.

Така през 2007 г реших, че искам да имам собствен бизнес и мога да съм полезна на клиентите в сферата на кредитното консултиране. Много скоро дейността ми естествено премина и в посредничеството при сделки с недвижими имоти.

През 2012 г реших, че за да мога да предлагам по-добра услуга за клиентите, трябва да повиша професионалната си компетентност и умения. Тогава закупих франчайз за Бургас на най-голямата мрежа от агенции за недвижими имоти в света и почти 5 години до 2017 г. прекарах в тази мрежа незабравими години. Натрупах професионален международен опит, създадохме екип.

Моите ценности са: 

  • Прозрачност, коректност към клиенти и партньори
  • Бързина, поемане на отговорност и обратна връзка към клиенти и партньори
  • Иновации и нови технологии, които могат да ни помагат да осъществяваме целите на клиентите, а тези цели винаги са свързани със срок, цена и качество.

Имате въпроси?