Парцел в Черноморец на първа линия море

€535 000
Вид имот: Парцел   |    Бургас, област, с.Черноморец
  Код на офертата: 5931

Предимства

✔ Канализация: не
✔ Асфалтов път: не

Описание

VIP Морски имоти предлагат за продажба парцел на първа линия море във вилната зона на с Черноморец, Бургаска област. Парцелът е с площ от 3604 кв м и разполага с всички документи за урегулиране, в съседство се намира вече изграден затворен комплекс разполагащ с удостоверение за ползване-“акт -16”, трансформатор- 100 киловата и ВИК трасе в експлоатация. Както се споменава по- горе, парцелът е точно пред морето, с 51 м лице като под него има естествен скален масив, тип- фиорд под формата на малък залив. Гледката която се разкрива от парцела е изток- юго-изток, към морето- о Св Йоан, плажа на къмпинг Градина и Созопол- Стария град. На снимката(кадастралната карта) е под номер – 29.

Цената на имота е 535 000 евро, собственост е на частно лице. Агенцията посредничи при банково кредитиране.

Свържи се с брокер

Гергана Велкова

Консултант продажби

Опита ми като собственик на Агенция за недвижими имоти е от 2007 година, а в кредитното консултиране като съветник работя от 1999 година.

Завърших висшето си образование през 1998 г. в ИУ Варна, специалност „Финанси и Кредит“.

Веднага след това започнах работа като Гл.Счетоводител в Лицензиран Инвестиционен посредник в Бургас, а година и половина по-късно започнах работа като банков кредитен консултант. В продължение на 9 години натрупах безценен опит в кредитното консултиране в 3 водещи банки, които активно кредитират фирми и домакинства. Това са ПроКредитБанк АД, УниКредит Банк АД и Пощенска Банка АД.

Така през 2007 г реших, че искам да имам собствен бизнес и мога да съм полезна на клиентите в сферата на кредитното консултиране. Много скоро дейността ми естествено премина и в посредничеството при сделки с недвижими имоти.

През 2012 г реших, че за да мога да предлагам по-добра услуга за клиентите, трябва да повиша професионалната си компетентност и умения. Тогава закупих франчайз за Бургас на най-голямата мрежа от агенции за недвижими имоти в света и почти 5 години до 2017 г. прекарах в тази мрежа незабравими години. Натрупах професионален международен опит, създадохме екип.

Моите ценности са: 

  • Прозрачност, коректност към клиенти и партньори
  • Бързина, поемане на отговорност и обратна връзка към клиенти и партньори
  • Иновации и нови технологии, които могат да ни помагат да осъществяваме целите на клиентите, а тези цели винаги са свързани със срок, цена и качество.

Имате въпроси?