Урегулиран парцел в с.Равадиново – канализация, ток, вода!

€24 000
Вид имот: Парцел   |    с.Равадиново, Бургас, област
  Код на офертата: 6963

Предимства

✔ Канализация: не
✔ Асфалтов път: не

Описание

САМО от VIP Морски Имоти!

Предлагаме за продажба урегулиран парцел в строителните граници на с.Равадиново с площ 626 кв.м. До имота има всички комуникации – канализация, ток и вода.

Имота е с правоъгълна форма с лице 22 м. и дълбочина 28 м.

Село Равадиново се намира на 6 км с автомобил от Созопол и на 32 км. от Бургас.

Близостта на селото, както до морето, така и до Странджа планина, го прави атрактивна дестинация като място за къща на разумна цена.

До с.Равадиново се намира и популярната туристическа дестинация Замакът (наричан още „Влюбен във вятъра”). Интересен факт е, че българският замък приковава вниманието на любителите на пътешествия от цял свят и дори през 2017 г.той се изкачва на трето място в списъка на Организацията за най-добрите европейски дестинации е категорията „Най-красив замък в Европа”.

Но най вече купувачите избират това населено място, защото е изключително близо до:

– плажовете на Созопол (само на 2,5 км.) – Харманите, Златна рибка, Каваци, къмпинг Градина.

– град Созопол, където целогодишно има болница, големи хипермаркети и всякакви битови удобства, които предоставят превъзходни условия за живот и задоволяват ежедневните потребности.

– град Бургас е на 30 мин. с автомобил, а пътищата се поддържат в отлично състояние.

Обадете се и запазете своя час за оглед!

Код на оферта: 6963

Свържи се с брокер

Гергана Велкова

Консултант продажби

Опита ми като собственик на Агенция за недвижими имоти е от 2007 година, а в кредитното консултиране като съветник работя от 1999 година.

Завърших висшето си образование през 1998 г. в ИУ Варна, специалност „Финанси и Кредит“.

Веднага след това започнах работа като Гл.Счетоводител в Лицензиран Инвестиционен посредник в Бургас, а година и половина по-късно започнах работа като банков кредитен консултант. В продължение на 9 години натрупах безценен опит в кредитното консултиране в 3 водещи банки, които активно кредитират фирми и домакинства. Това са ПроКредитБанк АД, УниКредит Банк АД и Пощенска Банка АД.

Така през 2007 г реших, че искам да имам собствен бизнес и мога да съм полезна на клиентите в сферата на кредитното консултиране. Много скоро дейността ми естествено премина и в посредничеството при сделки с недвижими имоти.

През 2012 г реших, че за да мога да предлагам по-добра услуга за клиентите, трябва да повиша професионалната си компетентност и умения. Тогава закупих франчайз за Бургас на най-голямата мрежа от агенции за недвижими имоти в света и почти 5 години до 2017 г. прекарах в тази мрежа незабравими години. Натрупах професионален международен опит, създадохме екип.

Моите ценности са: 

  • Прозрачност, коректност към клиенти и партньори
  • Бързина, поемане на отговорност и обратна връзка към клиенти и партньори
  • Иновации и нови технологии, които могат да ни помагат да осъществяваме целите на клиентите, а тези цели винаги са свързани със срок, цена и качество.

Имате въпроси?