Точно до бензиностанция ‘ROMPETROL’ – на входа на БУРГАС!

€510 000
Вид имот: Парцел   |    Бургас, Северна промишлена зона
  Код на офертата: 4502

Предимства

✔ Канализация: не
✔ Асфалтов път: не

Описание

ЕКСЛУЗИВНА ОФЕРТА! Представяме ви парцел на ТОП локация с всички комуникации – на магистралата СОФИЯ – БУРГАС – подходящ за логистичен център и шоурум!

Предимства:

– С осигурена отбивка за парцела директно от магистралния път.

– Граничи с бензиностанция ‘ROMPETROL’ и градински център ‘Флора’.

– Лице директно на магистралния път *София-Бургас” (в отсечката ‘кв.Ветрен – Бургас’)

– Наличните комуникации (ток, вода, път), прави имота отлична възможност за желаещите да стартират веднага своя бизнес.

– Местонахождението му е на 800 м. преди новата пътна детелина в посока от София към Бургас, от която магистралата ще се отклонява към ‘Поморие’, ‘Несебър’, ‘Слънчев Бряг’. От там минава целия поток от автомобили по направление Бургас, Община Несебър, Община Поморие, Община Созопол.

– Само на 2 км. от магазин ‘Джъмбо’, на 3 км. от хипермаркет МЕТРО.

Съдействаме за банков кредит – Кредитен посредник с лиценз от БНБ (номер в регистъра на БНБ за кредитни посредници BCI 000037 – Морски Имоти ЕООД) – работим с 13 банки партньори!

Консултираме не само граждани, но и МАЛКИ И СРЕДНИ ФИРМИ, както и за покупката конкретно на този имот.

Код: на офертата: 4502

Свържи се с брокер

Гергана Велкова

Консултант продажби

Опита ми като собственик на Агенция за недвижими имоти е от 2007 година, а в кредитното консултиране като съветник работя от 1999 година.

Завърших висшето си образование през 1998 г. в ИУ Варна, специалност „Финанси и Кредит“.

Веднага след това започнах работа като Гл.Счетоводител в Лицензиран Инвестиционен посредник в Бургас, а година и половина по-късно започнах работа като банков кредитен консултант. В продължение на 9 години натрупах безценен опит в кредитното консултиране в 3 водещи банки, които активно кредитират фирми и домакинства. Това са ПроКредитБанк АД, УниКредит Банк АД и Пощенска Банка АД.

Така през 2007 г реших, че искам да имам собствен бизнес и мога да съм полезна на клиентите в сферата на кредитното консултиране. Много скоро дейността ми естествено премина и в посредничеството при сделки с недвижими имоти.

През 2012 г реших, че за да мога да предлагам по-добра услуга за клиентите, трябва да повиша професионалната си компетентност и умения. Тогава закупих франчайз за Бургас на най-голямата мрежа от агенции за недвижими имоти в света и почти 5 години до 2017 г. прекарах в тази мрежа незабравими години. Натрупах професионален международен опит, създадохме екип.

Моите ценности са: 

  • Прозрачност, коректност към клиенти и партньори
  • Бързина, поемане на отговорност и обратна връзка към клиенти и партньори
  • Иновации и нови технологии, които могат да ни помагат да осъществяваме целите на клиентите, а тези цели винаги са свързани със срок, цена и качество.

Имате въпроси?