Отлична инвестиция за бизнес! ТОП ЛОКАЦИЯ в ж.к.Славейков, Бургас!

€86 500
Вид имот: Склад   |    Бургас, Славейков
  Код на офертата: 1215

Предимства

✔ Необзаведен
✔ В строеж: акт16

Описание

ОТЛИЧНА ИНВЕСТИЦИЯ! ТОП ЛОКАЦИЯ! VIP Морски Имоти предлага на Вашето внимание самостоятелен склад в сутерена в сграда, намираща се в ж.к.Славейков, Бургас. Имота е много подходящ за цех и малка производствена база, тъй като в непосредствена близост има достатъчно място за паркиране, включително и на товарни автомобили. А достъпът от паркинга до входа е лесен и без стълби.

Този имот се състои се от голяма търговска зала, три тоалетни, помещения за персонал и склад.

Намира се на оживена улица в ж.к.”Славейков”. В близост се намират хипермаркети, търговски центрове, магазини, банкови клонове, офиси и др.

Помещението е просторно с площ 259 кв.м., разположено в сутерена на нова сграда със смесено предназначение. В сутерена има прозорци и достъп непосредствено на дневна светлина. Степен на завършеност – на тапа, което Ви дава възможност да направите вътрешен дизайн в желания от Вас вид, съобразн с предназначението, което сте избрали за обекта. Сутерена е със самостоятелен вход и малка търговска площ на партера, където може да се обособи, търговска зала или рецепция. Има удобни широки стълби от партера към сутерена, което го прави подходящ и за работилница, фитнес, склад. Има два входа, единият от които е самостоятелен, което дава възможност на новите собственици да извършват търговската дейност без да обезпокояват живушите в сградата. Над помещението на партера към момента се помещават две банки. Можем да съдействаме за промяна на предназначението. Имота се предлага за продажба или под наем. Агенцията съдейства при банково кредитиране.

Обадете се сега и цитирайте Код на офертата: 1215

Свържи се с брокер

Гергана Велкова

Консултант продажби

Опита ми като собственик на Агенция за недвижими имоти е от 2007 година, а в кредитното консултиране като съветник работя от 1999 година.

Завърших висшето си образование през 1998 г. в ИУ Варна, специалност „Финанси и Кредит“.

Веднага след това започнах работа като Гл.Счетоводител в Лицензиран Инвестиционен посредник в Бургас, а година и половина по-късно започнах работа като банков кредитен консултант. В продължение на 9 години натрупах безценен опит в кредитното консултиране в 3 водещи банки, които активно кредитират фирми и домакинства. Това са ПроКредитБанк АД, УниКредит Банк АД и Пощенска Банка АД.

Така през 2007 г реших, че искам да имам собствен бизнес и мога да съм полезна на клиентите в сферата на кредитното консултиране. Много скоро дейността ми естествено премина и в посредничеството при сделки с недвижими имоти.

През 2012 г реших, че за да мога да предлагам по-добра услуга за клиентите, трябва да повиша професионалната си компетентност и умения. Тогава закупих франчайз за Бургас на най-голямата мрежа от агенции за недвижими имоти в света и почти 5 години до 2017 г. прекарах в тази мрежа незабравими години. Натрупах професионален международен опит, създадохме екип.

Моите ценности са: 

  • Прозрачност, коректност към клиенти и партньори
  • Бързина, поемане на отговорност и обратна връзка към клиенти и партньори
  • Иновации и нови технологии, които могат да ни помагат да осъществяваме целите на клиентите, а тези цели винаги са свързани със срок, цена и качество.

Имате въпроси?