С наемател! 186 кв.м.Работещо заведение! РАЗРЕШИТЕЛНИ за Детски Център, Расторант, Кафе!

€229 500
Вид имот: Заведение   |    Бургас, Славейков
  Код на офертата: 7386

Предимства

✔ Асфалтиран път
✔ Вода
✔ Канализация
✔ Ток
✔ Обзаведен
✔ Масивна външна врата
✔ СОТ
✔ Асфалтиран път
✔ Вода
✔ Канализация
✔ Ток
✔ Електричество
✔ Климатик

Описание

Заведение за продажба с ТОП ЛОКАЦИЯ в ж.к.Славейков – в Централната част на комплекса – непосредствено до парка – ГОЛЯМ ПАРКИНГ !

ОБОРУДВАНО работещо заведение – НОВА Климатизация, Вентилация и висок клас ПРОФЕСИОНАЛНИ уреди за ПИЦАРИЯ!

Много са предимствата на този бизнес имот. Той е ПОДХОДЯЩ ЗА ВСЯКАКЪВ ВИД БИЗНЕС ДЕЙНОСТ, защото е:

– многофункционален и в него е инвестирано много, не само като комуникации и системи за управление, но е направена отлична шумоизолация, топлоизолация и е постигнато много за подобряване на енергийната му ефективност.

– 186 кв.м., 4 входа, голяма височина в помещенията – над 3 м., 2 санитарни възела

– места за паркиране

– лесно зареждане – точно до входа за зареждане минава вътрешна улица без трафик

– сградата е на комуникативно място – парцела, върху който е построен имота е буквално на 50 м. от най-голямата транспортна улица в комплекса (бул.Тракия), но без трафик около него, защото е обграден от общирни зелени пространства, което се вижда и на снимките.

– лесно за намиране място

– от 2008 г. имота функционира като пицария с отлична репутация и кухня, а от 2017 г. работи успешно като ПРОФЕСИОНАЛЕН детски център „Happy Day”!

Подходящ е да се използва и като детска градина.

Разгледайте всички 40 бр. снимки и ВИРТУАЛНА ОБИКОЛКА на посочения по-долу линк:

https://bit.ly/vipmi38

Локация на имота:

– Намира се в Центъра на ж.к.Славейков – заебиколен от зелени площи, без засилен трафик на автомобили. ДВА ГОЛЕМИ ПАРКИНГА до сградата.

За удобствео на потенциалните купувачи сме създали ВИДЕО. Последвайте линка:

https://youtu.be/PeeKmiZKUFo

Намира се непосредствено до парка в комплекса, до ВиК, у-ще „Константин Преславски”, детска градина „Райна Княгиня”, на 50 м. се намитар автобусните спирки на бул.Тракия.

Едно от най-големите предимства на този бизнес имот, освен ТОП МЯСТОТО и ОТЛИЧНАТА ЦЕНА са системите, монтирани, както В ЗАЛИТЕ ЗА КЛИЕНТИ, така и в КУХНЯТА:

– НОВА централна климатизация за целия имот с 3 бр. таванни касетъчни климатици GREЕ 18000 BTU

– В залите за посетители допълнително има таванна вентилационна система с рекуператор, което поддържа въздуха в помещението винаги свеж.

– Таванна централна озвучителна система, на три отделни зони, с атенюатори.

– Съвременна алармена система, видеонаблюдение с множество камери в целия обект, както и управление и наблюдение от разстояние

– Отлична шумоизолация – чрез допълнителни ватени панели в окачения таван, осигурява спокойствие и тишина на съседите.

– Изцяло обзаведен бар с плотове, мивка и табло, от където се управляват всички системи, в т.ч. осветлението, озвучаването, видео-наблюдението и климатизацията, вентилацията и други за удобство на персонала.

В КУХНЯТА:

– самостоятелна нова вентилационна система, поддържана в отлично състояние — самостоятелен вход за зареждане — цялата кухненска част е с иноксови плотове и облицована с инокс, с 3 бр.мивки, топла и хладилна витрина, професионална тестомесачка за пици и др.уреди, има професионален кухненски „чадър“ с изведена вентилация на покрива

За имота:

– На площ от 186 кв.м. е разгърнато заведение със: зала за посетители, кухня със самостоятелен вход за зареждане, склад и два санитарни възела — Този партер има 4 бр. входове (но към момента се позлват 2). — Големи панорамни витини осигуряват достатъчно естествена светлина през целия ден, тъй като изложението е юг,изток и запад — Нова PVC-дограма с цвят „златен дъб” — На всички прозорци са монтирани вътрешни щори „Ден и нощ” — Пода е с качествен гранитогрес — Два санитарни възела с конзолни тоалетни чинии, отделни мивки и голям 80 л. Бойлер — Подготвено озвучаване, телевизия и осветление за забавление навън.

Не се колебайте да ни търсите за въпроси!

Обадете се и запазете своя час за оглед сега!

Съдействаме за банков кредит!

Всички документи за нотариална сделка са налични!

Код на оферта: 7386

Свържи се с брокер

Гергана Велкова

Консултант продажби

Опита ми като собственик на Агенция за недвижими имоти е от 2007 година, а в кредитното консултиране като съветник работя от 1999 година.

Завърших висшето си образование през 1998 г. в ИУ Варна, специалност „Финанси и Кредит“.

Веднага след това започнах работа като Гл.Счетоводител в Лицензиран Инвестиционен посредник в Бургас, а година и половина по-късно започнах работа като банков кредитен консултант. В продължение на 9 години натрупах безценен опит в кредитното консултиране в 3 водещи банки, които активно кредитират фирми и домакинства. Това са ПроКредитБанк АД, УниКредит Банк АД и Пощенска Банка АД.

Така през 2007 г реших, че искам да имам собствен бизнес и мога да съм полезна на клиентите в сферата на кредитното консултиране. Много скоро дейността ми естествено премина и в посредничеството при сделки с недвижими имоти.

През 2012 г реших, че за да мога да предлагам по-добра услуга за клиентите, трябва да повиша професионалната си компетентност и умения. Тогава закупих франчайз за Бургас на най-голямата мрежа от агенции за недвижими имоти в света и почти 5 години до 2017 г. прекарах в тази мрежа незабравими години. Натрупах професионален международен опит, създадохме екип.

Моите ценности са: 

  • Прозрачност, коректност към клиенти и партньори
  • Бързина, поемане на отговорност и обратна връзка към клиенти и партньори
  • Иновации и нови технологии, които могат да ни помагат да осъществяваме целите на клиентите, а тези цели винаги са свързани със срок, цена и качество.

Имате въпроси?