БИВША ОВЦЕФЕРМА В ЕКОЛОГИЧНО ЧИСТ РАЙОН

65 000 лв
Вид имот: Земеделски имот   |    Бургас, област, гр.Малко Търново
  Код на офертата: 1804

Предимства

✔ Канализация: не
✔ Асфалтов път: не
✔ Вода
✔ Ток

Описание

VIP МОРСКИ ИМОТИ предлага ексклузивно бивша овцеферма в екологично чист район в района на гр. Бургас в Странджа, край река Велека. Разположена на главен път с отклонение ог 1 км чакълиран път.

Върху площ от 16дка са разположени: два овчарника /единият с масивна, а другият с дървена конструкция; склад за зърно-тухлена сграда с 60см. бетонова стена и циментов под, в който има машина за мелене на сено и зърно; сеновал – с бетонова основа и бетонни стени и покрив с метална дъговидна конструкция; две сгради с метална конструкция; масивна тухлена къща за персонала на един етаж 40кв.м. с отделно обособена баня и тоалетна.

Овцефермата, която е била единствена за района, има собствен водоизточник със 70–кубиков резервоар за вода и е електрифицирана. Капацитетът е до 500 овце майки. В близост има и мандра, която допълнително може да бъде закупена.

Предимства:

  • Единствена овцеферма в района с много пасища
  • Собствен водоизточник и електрифициране
  • възможност за развиване на собствен бизнес с готова база.

Код на офертата 1804.Агенцията съдейства при банково кредитиране.

Свържи се с брокер

Гергана Велкова

Консултант продажби

Опита ми като собственик на Агенция за недвижими имоти е от 2007 година, а в кредитното консултиране като съветник работя от 1999 година.

Завърших висшето си образование през 1998 г. в ИУ Варна, специалност „Финанси и Кредит“.

Веднага след това започнах работа като Гл.Счетоводител в Лицензиран Инвестиционен посредник в Бургас, а година и половина по-късно започнах работа като банков кредитен консултант. В продължение на 9 години натрупах безценен опит в кредитното консултиране в 3 водещи банки, които активно кредитират фирми и домакинства. Това са ПроКредитБанк АД, УниКредит Банк АД и Пощенска Банка АД.

Така през 2007 г реших, че искам да имам собствен бизнес и мога да съм полезна на клиентите в сферата на кредитното консултиране. Много скоро дейността ми естествено премина и в посредничеството при сделки с недвижими имоти.

През 2012 г реших, че за да мога да предлагам по-добра услуга за клиентите, трябва да повиша професионалната си компетентност и умения. Тогава закупих франчайз за Бургас на най-голямата мрежа от агенции за недвижими имоти в света и почти 5 години до 2017 г. прекарах в тази мрежа незабравими години. Натрупах професионален международен опит, създадохме екип.

Моите ценности са: 

  • Прозрачност, коректност към клиенти и партньори
  • Бързина, поемане на отговорност и обратна връзка към клиенти и партньори
  • Иновации и нови технологии, които могат да ни помагат да осъществяваме целите на клиентите, а тези цели винаги са свързани със срок, цена и качество.

Имате въпроси?