Брокер недвижими имоти

Наталия Евтимова

Наталия Евтимова

Брокер недвижими имоти

Казвам се Наталия Евтимова и съм брокер в агенция „ВИП Морски имоти” от близо 7 години. През тези седем години съм помогнала много хора да продадат или купят своя дом, офис или магазин. Те не са просто мои клиенти, те остават мои приятели. Често ме препоръчват на други свои приятели и така кръгът ни става все по-голям и по-голям. 

Вече се е оформила една тенденция. При младите семейства, на които съм помогнала да намерят своя първи дом се случва едно много, много важно събитие след около година: проплаква бебе! Казват, че им нося късмет. Радостта на моите приятели за мен е най-голямото удовлетворение за мен като професионалист!

ЦЕННОСТИ:

Висок професионализъм и етика

Доверие и честност

Отговорност и разбиране

Високи стандарти

Дисциплина и упорита работа

Постоянно самоусъвършенстване

 

 МИСИЯ:

За мен жилището е собствен свят, който човек създава. Знам, че когато продавате жилището, вие се разделяте с част от живота си – спомени, вещи, години. 

От друга страна, когато купувате жилище вие се сдобивате със свое собствено място под небето. Създавате уютен свят, в който вечер да се прибирате. Да посрещате приятели. Да организирате Коледни вечери, рождени дни и празненства. Ето защо за мен е голяма отговорност да ми поверите вашите жилище, вашето собствено кътче от света. 

Преди да се присъединя към ВИП МОРСКИ ИМОТИ , повече от 15 години съм работила в социалната сфера, най-вече в Отдел „Закрила на детето”. Помогнала съм на много деца да намерят своето истинско семейство и на много родители да открият своите деца. Моята силна страна е бързо да идентифицирам потребностите на хората, за да мога да им окажа адекватната помощ в точния момент.”

Връзка с Брокер недвижими имоти